Команда VODA UA відзначила День Незалежності прибиранням столичного парку

Команда VODA UA відзначила День Незалежності прибиранням столичного парку

24/08/2024

На День Незалежності команда VODA UA вирішила не лише святкувати, а й зробити корисну справу для столиці. Представники бренду провели кілька годин, прибираючи один із київських парків, тим самим демонструючи свою любов та турботу про Україну.

До ініціативи долучилися й партнери VODA UA — компанія Грінко, яка займається переробкою сміття. Завдяки їхній підтримці, зібране сміття було відправлено на переробку, що допомогло зробити цей день не лише святковим, а й екологічно відповідальним.

Акція стала черговим прикладом того, як бізнес може зробити свій внесок у збереження довкілля та підтримку чистоти в українських містах.

VODA UA вже тривалий час співпрацює з різними соціально важливими проєктами. Компанія є спонсором Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», а також благодійної організації Superhumans, що допомагає реабілітації поранених українців. Підтримуючи прем’єру «Покинь, якщо кохаєш», VODA UA продовжує свій внесок у розвиток культурних та соціальних ініціатив в Україні.

    ГРАФІК ДОСТАВКИ

    • КИЇВ:

      Понеділок – П’ятниця

      з 9:00 до 18:00

      *якщо замовлення отримано до 18:00 попереднього дня

    РОБОЧІ ГОДИНИ

    • Понеділок – П’ятниця

      з 9:00 до 17:30

© 2024 УСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНО. VODA UA